sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Visiitti juhlapaikalle

Juhlapaikkamme hotelli Strandvik on kuin tehty häitä varten. Käytiin tänään katsomassa paikkaa ja varmistamassa, että kaikki vieraat mahtuvat saliin. Meillä on maksimimäärä vieraita, joten tarvitsemme hiukan lisätilaa, että myös buffet-pöytä saadaan sopimaan jonnekin.

Laajennettiin meidän varausta niin, että ravintolasalin lisäksi meillä on myös saunakabinetti käytettävissä. Nyt kenenkään ei tarvitse hönkiä toisten niskaan tai istua sylikkäin. ;) Homma on siis hallussa!

Hotelli Strandvik sijaitsee Kemiönsaarella merenrannassa.

Sulho oli jo aiemmin käynyt katsastamassa, miltä Strandvik näyttää, mutta mulle tämä visiitti oli kokonaan eka. Tykkään tosi paljon Strandvikin häihin sopivasta värimaailmasta ja tunnelmasta. Uskon, että meidän häistä tulee tosi kauniit! Ympäristö on juuri sellainen, mitä häille haluan.


Strandvikin etupiha. Tässä voidaan hyvällä säällä
kilistellä alkumaljoja.

Talo toiselta puolelta.

Terassilla on tilaa vaikka kuinka, kunhan ei vain sataisi!

Strandvik sijaitsee Kemiönsaarella vain parisataa metriä Strömman kanavan jälkeen. Matka Teijon kirkolta juhlapaikalle ei kestä kuin jonkun vartin, eli sijainti on ideaali. Toivon kovasti, että hääpäivänä olisi kaunis sää. Silloin juhlapaikkakin antaisi parastaan, mutta toisaalta, kun juhlapaikka on noin kaunis, ei sadekaan haittaa. En nyt uskalla postata kuvia hotellin sisätiloista, kun en tullut kysyneeksi, olisiko se ihan ok.

Juhlatila koostuu kolmesta huoneesta, joita erottaa lasiovet. Kun ovet on auki, tila on melko yhtenäinen. Meillä on sviitti varattuna itsellemme hääyöksi ja käytiin sitäkin katsomassa. Huone oli ihanan tilava ja kivasti sisustettu. Kokonaisuuteen kuuluu valtava terassi ja oma sauna. Aika jees! ;)



Maisema talon takana.

Yritin silmäillä, miten pöytiä kannattaisi koristella, mutta ei mulle tullut minkäänlaista visiota, mikä olisi hyvä. Tietenkin suurella rahalla saisi komeat kukkalaitteet, mutta sellaiseen ei ole varaa. Onneksi ikkunoista pilkistävä kaunis merimaisema on jo koriste itsessään.



Rantamaisemaa.

Strandvikin omilta kotisivuilta näkee kuvia myös sisäpuolelta.

2 kommenttia:

  1. Itsekin löysin kyseisen paikan netistä, mutta kovin hyvää kuvaa ei tosiaan sitätiloista saanut :/ Miten tuolla noiden pitopalvelujen ja A-oikeuksien kanssa ? :)

    VastaaPoista
  2. Moi Annika! Täytyykin vielä lisätä tänne kuvia Strandvikista sisäpuolelta (heti kun saan oman kannettavani taas pelittämään...). Strandvikiin saa hankkia minkä tahansa pitopalvelun. He eivät määritä sitä, mikä sen pitäisi olla. Suosittelen Ruukin Krouvia (Mathildedalista).

    Saimme tuoda omat alkoholit paikalle, ja Ruukin Krouvin tarjoilijat tarjoilivat niitä :)

    VastaaPoista