lauantai 8. kesäkuuta 2013

Täpötäyttä tiedossa

Ilmoittautumisaika meidän häihin meni umpeen kolme minuuttia sitten :D Näyttäisi siltä, että vain kaksi kutsuttua ei tule, eli osallistumisprosentti on valtaisa! Jeejee, aivan mahtavaa!

Juhlapaikkaamme hotelli Strandvikiin mahtuu maksimissaan 90 vierasta. Kutsuimme hiukan yli 90 vierasta silläkin uhalla, että me, siis hääpari itse, istumme pihalla, jos kaikki eivät mahdukaan saliin. Onneksi osa kutsutuista on ihan sylivauvoja :)

Mun puolelta kutsuttiin 30 vierasta ja miehen puolelta tulee loput 60. Kirkossa ei voi olla "sulhasen ja morsiamen puolia", koska Teijon kirkkoon mahtuu sata ihmistä. Jos haluaa istumapaikan, on istuttava sinne, minne mahtuu :) Todellakin toivon, että kaikki mahtuu oikeasti sinne kirkkoon. Kirkko on muutenkin niin pieni, että käytävän kävelee muutamassa askeleessa. Eturiviläiset taitaa olla suoraan hääparin niskassa kiinni. Tiedossa tiivistä tunnelmaa! :)


Tämän päivän ostokseni oli pussillinen sydämiä. Ihan normijuttuja :D

Arvostan ihan superpaljon sitä, että ihmiset on tulossa niin sankoin joukoin meidän häihin. Etenkin kun moni joutuu tulemaan pidemmän matkan takaa. Reissu meidän häihin on heille suuri satsaus sekä ajallisesti että rahallisesti. Ihanaa, että ihmiset silti jaksaa ja haluaa osallistua.

Osa meidän karjalaisista vieraista tekee häidemme innostamana useamman päivän reissun, kun niin harvoin pääsee ihmettelemään näitä Varsinais-Suomen kulmia ja merimaisemaa. Puhetta on jo mökkivarauksista ja vaikka mistä :) Tosi hienoa! Voi, kunpa he löytäisivät aikaa tutustua Teijoon ja Mathildedaliin paremminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti