keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Hääpäivänä: Hääpuku

Kaiken pukeutumiskipuilun jälkeen päälläni oli hääpäivänä Bellan olkaimeton mekko, jonka ostin käytettynä. (Kipuilusta voi lukea esimerkiksi täältätäältä, täältä, täältä ja täältä.)

Olen tyytyväinen mekkovalintaani, vaikkei se ollutkaan sitä, mitä alun perin hain (halusin olkaimeLLISEN puvun). Tärkeintä oli kuitenkin, että se puki minua ja toi minusta esiin parhaita puoliani.


Hääpukuni on satiinia, josta tykkään materiaalina tosi paljon. Tykkään myös puvun pitsi- ja helmikirjailuista sekä etuosan laskoksista. Puku on tosi tyylikäs! :)

Koska pukua pidetään vain kerran elämässä, en näe mitään syytä säilöä sitä vuositolkulla kaapissa. Hukkaanhan se menee!

Tänään kiikutin mekkoni myytäväksi helsinkiläiseen Lovebirds-liikkeeseen. Jos joku innostuu juuri tästä puvusta, kannattaa suunnata sinne sovittelemaan! :)

Sulho (nyk. aviomies) tuli mukaan viemään hääpukua ja oli niin ihanan kärsivän näköinen, kun joutui kantamaan kolttua keskellä katua... :D Yritin lohduttaa, ettei kukaan voi tietää, mitä valkoisessa kasassa on. Yhtä hyvin hän voisi kantaa päiväpeittoa! *ai-miten-niin-ei-ole-miehekästä-kantaa-hääpukua-keskellä-Töölöä* Ahahahaaaa! :D Voi parkaa!

Mekko korosti sitä tärkeintä kohtaa, eli vyötäröä :) Takana on nyöritys.

Pitkän laahuksen sai nostettua napilla ylös kirkko-osuuden jälkeen. 

3 kommenttia:

  1. Anonyymi01:05

    Hei mistä on tuo sun kaulakoru? Lähentelee just sellasta mitä oon itse hääpäivää varten metsästäny :)

    VastaaPoista
  2. Moi, tilasin helmikaulakorun Zazabellan verkkokaupasta :) Oon esitellyt sitä enemmän kesäkuun postauksessa "Helmikorut hääpäivälle (ehkä)", mutta en nyt saa linkitettyä sitä tähän, kun naputan kännyllä. Tsemppiä korujen löytämiseen! Olin itse tohon monikerroksiseen helmikoruun tosi tyytyväinen. Se on sävyltään luonnonvaalea.

    VastaaPoista
  3. http://kauppa.zazabella.fi/product/37/helmikaulakoru-illusion-valkoinen

    VastaaPoista