perjantai 28. kesäkuuta 2013

Sulhaseni James Bond

No niin! Sulhasen puvun etsintäkierros tuotti tulosta. Suuntasimme eilen Frakkipalvelu NAMiin (Helsingissä), ja sieltä löytyi sulhasen (ja morsiamenkin) mieleinen kokonaisuus. Aiemmasta sovituskerrasta voi katsella kuvapostauksen täältä.

Sulho astelee alttarille saketissa. Sovituksessa oli kaksi erilaista liiviä: vaalea (hopeiseen taittava) ja hopeanharmaa.

Vaihtoehto 1. Vaalea liivi.


Kokonaisuus vaalean liivin kanssa. Takkina saketti.

 
Ensimmäinen vaihtoehto, joka oli vaalea (hopeiseen sävyyn taittava), vaikutti vähän pliisulta. Kokonaisuus oli ehkä hiukan liian vaalea ja pienenpieni kuvio vaikutti morsiamen silmissä tapettimaiselta, kun sitä oli sekä liivissä että krakassa. Emme tulleet kokeilleeksi, miltä kokonaisuus olisi näyttänyt eri värisellä krakalla. Krakaa vaihtamalla vaaleaan liiviin ja koko kokonaisuuteen olisi varmasti tullut eloa.

Toinen liivi oli hopeanharmaa ja siinä oli suurempi kuviointi, joten se miellytti heti enemmän.

Vaihtoehto 2. Hopeanharmaa liivi ja harmaa kraka.

Kokonaisuus hopeanharmaalla liivillä ja harmaalla krakalla. Tämän valitsimme.








Kokonaisuus hopeanharmaalla liivillä ja astetta tummemmalla krakalla.

Toiveissani oli, että sulhon vaatteisiin saataisiin heleitä sävyjä, jotta juhlan iloinen luonne tulisi esiin myös miehen vaatetuksesta, mutta heleitä sävyjä ei ollut tarjolla. Lopputulos on joka tapauksessa ryhdikäs ja tyylikäs. Jeje! Mieshän näyttää ihan James Bondilta, eiks ni! :D

Valitsimme sulholle siis kakkosvaihtoehdon: hopeanharmaan liivin ja harmaan kravattisysteemin (miksi tuollaisia kutsutaan??). Krakoja mallailimme vähän enemmänkin hopeanharmaan liivin kanssa. Tumma kraka (alimmassa kuvassa) vei liikaa huomiota, joten harmaa kraka tuntui paremmalta. Se sointui kivasti yhteen liivin kanssa. Olisin halunnut nähdä kokonaisuuden vielä astetta vaaleamman kravattisysteemin kanssa, mutta sellaista ei löytynyt, joten tällä mennään.

Koska sulho ei tykännyt kiiltävistä lakerikengistä, otimme niiden sijaan mattapintaiset popot.

Nyt sulhonkin asu on plakkarissa, joten tehtävälistamme vain lyhenee! Tosin eihän tässä olekaan enää kuin KAKSI VIIKKOA HÄIHIN!!!! Jaaaa-iiiks! Jänn-jänn.

2 kommenttia:

  1. Se "kraka" on nimeltään plastron.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kuulostaa ihan laboratoriotermiltä :D

      Poista