tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kuvapostaus: Sulholle pukinetta päälle

Kävimme katsomassa sulhaselle vuokrapukua Tyynelässä Töölössä. Ajattelin, että homma olisi hoidettu kertaheitolla, mutta ei se niin helppoa ollutkaan. Paikka oli täpötäynnä vaatteita, mutta tuli sellainen olo, ettei sen kaiken runsauden keskeltä osaa oikein tarttua mihinkään.

Sulholle on tärkeää saada tietyn mallinen hyvin istuva paita, ja vuokrapaita lökötti ikävästi. Se vaikutti muutenkin hiukan huonokuntoiselta. Vaihtoehtoja ei ollut, joten emme innostuneet vielä vuokraamaan mitään. Suuntaamme myöhemmin toiseen pukuliikkeeseen, vaikka aika tuppaa käymään vähiin. Osa vaatteista on jo varattu hääpäivältämme.

Vaaleanhopeinen liivi näytti livenä pliisulta,
vaikka tässä kuvassa se onkin tosi kiva.

Yksi vaihtoehto olisi tietenkin palomiehen juhlapuku, jonka sulho saisi ammatin puolesta ilmaiseksi käyttöönsä. Palomiehen juhlapuvussa on vain se huono puoli, että se muistuttaa työstä (sulho ei tykkää, että ammattia korostetaan) ja se, että asu vaikuttaa kovin ulkotakkimaiselta (morsian ei tykkää) ja sen värimaailma ei sovi lainkaan yhteen morsiamen värimaailman kanssa (morsian ei tykkää).

Palomiehen juhlapuvussa on siis punaiset raidat housuissa ja kultainen vyö, kun taas tällä morsiamella on vaaleanpunaista kimpussa, hopeanväriset korut ja hopealla kirjailtu huntu.

Sakettitakki miellytti sulhoa.

Itse en ymmärrä hölkäsen pöläystä miesten vaatteista, mutta tutustuin tänään sellaisiin käsitteisiin kuin saketti ja bonjour-takki. Saketti miellytti sulhasta enemmän, joten todennäköisesti päädymme siihen.

Tämä vaaleankellertävä ei ollut laisinkaan kiva.

Sulho haluaisi, että liivissä olisi kuviointi.
Tässä ei kuitenkaan ollut sellaista.

Päänvaivaa tuotti myös liivin värisävy. Meillä ei ole teemavärejä häissämme, joten oli vaikea päättää, mikä olisi hyvä sävy liiville. Samaan aikaan pelotti, miten käy jälleen kerran valkoisten eri sävyjen kanssa, jos sulho valitsee esimerkiksi kermanvaalean tai norsunluunvärisen liivin. Näyttääkö hääpukuni siinä vierellä keltaiselta? Ehkä hopeinen tai harmaa olisi hyvä valinta. Ne ainakin näyttivät pukevan sulhoa hyvin.

Tästä tykkäsimme molemmat eniten.

Kokonaisuus kivoimman
liivivaihtoehdon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti