torstai 20. kesäkuuta 2013

Hääpuku haettu kaupasta kotiin

Hihiii, tänään on taas parempi päivä :) Pari päivää synkistelyä katosi, kun kävin sovittamassa lyhennettyä hääpukuani. Kumma kyllä, mekko oli mun mielestäni taas tosi kiva :) Jee!

(joo, en ole maanis-depressiivinen, vaikka ehkä vaikutan näissä postauksissa siltä, olen vain Rölli-morsian, hihii)


Arvatkaapas, mikä täällä roikkuu! :D

Kokeilin puvun kanssa uutta helmikaulakoruani ja se sopi siihen mainiosti!

Nyt seuraa pieni paljastus puvusta, joten te, jotka haluatte yllättyä hääpäivänämme, jättäkää lukeminen tähän, pliiiz.

                        **********************************************

No niin, tärkein kriteerini puvulle oli, että siinä olisi jonkinlaiset olkaimet. Koen oloni tosi alastomaksi olkaimettomissa mekoissa ja ne näyttää mun mielestä siltä kuin jotain olisi jäänyt kesken. En pääasiassa pidä olkaimettomista hääpuvuista. Vuosikaudet melkein kaikki hääpuvut ovat olleet olkaimettomia malleja ja vasta viime vuonna ja tänä talvena markkinoille on alkanut tulla enemmän olkaimellisia. Muoti on siis vihdoinkin muuttumassa. Myynnissä on tosi kivoja vaihtoehtoja.

Koska hankin mekkoni käytettyjen pukujen liikkeestä, siellä tietenkin oli suurin osa noita viime vuosien mekkoja eli niitä olkaimettomia. Se ainut olkaimeton, jota sovitin ja jonka yläosasta en hirveästi innostunut, oli juuri se mekko, jonka myös ostin! :D

Toisin sanoen minulla on olkaimeton hääpuku, hahaha :D Hankin juuri sitä, mitä nimenomaan en halunnut!

Lyhennyksen yhteydessä mekkoon tehtiin irrotettava halterneck-kappale, jolla voisin halutessani täyttää sitä tyhjää "alastonta" yläkroppaa. Se on minusta tosi kiva, MUTTA sepä ei tietenkään sovi yhteen kaulakoruni kanssa, argh! Kaiken kukkuraksi myöskään huntu ei sovi kaulakorun kanssa yhteen.

Mekko on varmasti kauneimmillaan ilman halterneckiä, kuten se on alun perin suunniteltu, mutta toisaalta oloni on kotoisampi halterneckin kanssa.

Seuraa SUURIA päätöksiä, kun pitää päättää:
a) pidänkö puvun halterneckina vai olkaimettomana
b) riippuen a-kohdan valinnasta, minkä kaulakorun laitan
c) mitä sitten jos valitsen helmikaulakorun, niin se ei sovi hunnun kanssa yhteen (huntu sai kaulakorun näyttämään keltaiselta... valkoisen sävyt on aika petollisia)
d) mikä kampaus sopii kokonaisuuteen (ei hajuakaan)

Ei voi muuta sanoa kuin, että kylläpä miehet pääsevät häissä helpolla! Nainen joutuu höyryämään tällaisista asioista, kun mies puolestaan vetäisee päälleen jonkun tumman puvun, joka nyt sattuu käteen osumaan ja ottaa sitten hörän kaljaa! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti