maanantai 10. kesäkuuta 2013

Hääkuvaaja löytyi Muurlasta

Hääkuvaajan valinnassa halusin jollain tapaa hyödyntää kontaktejani. Toimittajana tunnen useita sanomalehti- ja free-kuvaajia, mutta päätinkin pyytää kuvaajaksi kaverini pikkusiskoa, joka opiskelee Muurlan opistossa valokuvausta. Sieltä tulee paljon hyviä kuvaajia ;)

Hääpotrettimme nappaa siis ranskalaissuomalainen Karina Boissonnier. Tästä pääsee tutustumaan Karinan nettisivuihin. Karina on ottanut kuvia muun muassa hää- ja juhlakauppa Ninkalle, joten hääaihe taitaa olla hänelle melko tuttu entuudestaan.

Karinan töitä voi ihailla myös Facebookissa.

Toiveissani on, että viralliset hääkuvamme otetaan Teijon kirkon juurella. Itse juhlapaikalla voi sitten napsia vapaampia otoksia. Mulla on kuvissa aina yksi ja sama kestoilme, jota en osaa vaihtaa toisenlaiseksi. Pitäisiköhän ennen valokuvausta ottaa joku rohkaisuryyppy, ettei olisi sitten niin kankea? xD Tai ehkä vihkimisen jälkeen on niin helpottunut muutenkin, ettei siinä mitään rohkaisua enää tarvita.

Harmi, että meitä ennen vihitään toinenkin pari Teijon kirkossa. Siksi hääpotrettimme on pakko ottaa vasta vihkimisen jälkeen, ja vieraat joutuvat hiukan odottelemaan. Eihän se nyt käy päinsä, että me poseeraisimme taustalla, kun ensimmäinen pari astuu uunista ulos :D Tarkoitus ei ole nähdä morsiamia kahtena.

Onko kellään antaa vinkkejä morsiusparille, miten onnistua valokuvissa? Vai riittääkö, että vain hymyilee onnellisena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti