maanantai 3. kesäkuuta 2013

Morsiuskimpun metsästys

Alun perin ajattelin, että koukkaan matkalla kirkkoon R-kioskin kautta ja ostan sieltä jotkut rehut käteen. Kukat ei kuitenkaan ole niiiin tärkeitä ja tässä kohtaa olisi mukava säästää.

Nyt kun häihin on enää kuusi viikkoa aikaa, yllättäen surffailen netistä mitä ihmeellisempiä kukkapuketteja. Miten tähän tultiin? Aloin kai ajatella, että kukat näkyvät kaikissa kuvissa ja olisihan se kiva, että ne olisivat nätit ja sulhanenkin tahtoo rintakukan jajaja... Onko tämä nyt sitä häähulluutta?
 
Roikkuva malli on ihanan näyttävä.

Tykkään kaikenlaisista kukista ja kimpuista. On tosi vaikea päättää, minkälaisen morsiuskimpun haluaisin, kun kaikki ovat nättejä! Sen tiedän, että haluan kimppuun väriä. Olen muutenkin niin vaalea ja valkoinen morsiuspuku päälläni olen yhtä valkoista länttiä. Kimppu ei siis todellakaan saa olla valkoinen.

Tykkään sinisestä, mutta häihin se on jotenkin kylmä väri. Tummanpunainen on puolestaan liian suuri kontrasti muuten niin vaaleaan olemukseeni. Keltainen on ehdoton nou-nou. Alankin kallistua vaaleanpunaisen tai pinkin puolelle. Vaikken pidä vaaleanpunaisesta värinä, kukissa se on tosi nätti.

Tämä sopisi puvun kuin puvun kanssa. Päälle haluaisin vähemmän vihreää.

Koska mulla onkin nyt erilainen hääpuku kuin ajattelin, en oikein tiedä, minkä mallinen kimppu sopii sen kaveriksi. Tykkään kaikista malleista: roikkuvista, pisaranmallisista ja perinteisistä kimpuista. Ehkä roikkuva miellyttää näyttävyydessään eniten, kunhan se ei ole liian runsas.

Ajattelin, että kimppuun tulisi ruusuja, mutta nyt ne tuntuvat jotenkin tylsältä valinnalta. Ehkä ennemmin liljoja? Freesiaa? Eustomaa?

Ihanan romanttinen ja naisellinen kimppu freesioista ja ruusuista.


Avainsanat toivomalleni morsiuskimpulle: romanttinen, herkkä, raikas, siro, kompakti

Mitä en halua morsiuskimpulta: iso vihtamainen, liikaa vihreää, rönsyilevä, törröttäviä piippoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti