lauantai 29. kesäkuuta 2013

Parempi mieli, hyvät häät

Mulla on nyt ollut paaaaaljon parempi mieli kaikkeen häihin liittyvästä kuin pari viikkoa sitten. Nyt on taas kiva järjestää häitä ja uskon aidosti, että niistä tulee kivat ja kaikki menee hyvin! :)

Tunneskaala on tässä häitä suunnitellessa mennyt niin, että ensialkuun oli painetta suorittaa. Oli hoppu saada pyörät pyörimään. *Tars tehrä jottai* -vaiheen jälkeen kaikki asiat koskettivat ja itkettivät. Onhan se nyt koskettavan kaunista mennä naimisiin <3 Sehän on yksi SUURI virstanpylväs elämässä. Tuntui, että en selviä häistä itkemättä.

Itketyksen jälkeen kaikki alkoi ahdistaa. Tuli olo, että ei jaksaisi enää yhtään miettiä hääjuttuja, eikä pidä mistään häihin liittyvästä ja että ögh. Samalla alkoi vähän jännittää. Kun ahdistus kasautui negatiivisuuden multihuipentumaksi, se meni täysin ohi ja aloinkin nauttia hääsuunnitelmista. Tajusin, että meillä on suunnitelmissa kaikkea ainutkertaista kivaa ja sitä on turha pilata itkemällä ja ahdistumalla.

Nyt on sitten niinkin käsittämätön olotila, että mua ei jännitä, mua ei stressaa, mua ei itketä eikä ahdista :D Se on aika mahtava olotila ottaen huomioon, että häihin on tasan-kaksi-viikkoa-aikaa. Alan olla hiukan innostunut, mutta toivon, että ehdin vielä innostua tässä enemmänkin. Ehkä sitten, kun loma alkaa. Nyt työasiat vie niin paljon tilaa mielestä.

Mulla on kesälomaa viikko ennen häitä ja viikko häiden jälkeen, eli aikaa ei ole kovin paljon pelkästä "häähumusta" nauttimiseen. Nyt ensimmäisen kerran nuo häät tuntuvat aivan todelta, kun tajuan, miten lähellä ne oikeasti ovat. Että kyseessä on ihan konkreettinen juttu, eikä mikään silloin-joskus-sitten-x-ajan-päästä.

Seuraava huomio onkin, että olen jo tasan kahden viikon päästä rouvashenkilö! Whataaaa! :D ROUVA!!!! Hmm... enteilee hiukan ikäkriisiä ;D


PS. Mies kotiutui polttareista, eikä ollut telonut kumpaakaan jalkaansa ja oli muutenkin täysissä sielun ja ruumiin voimissa! Wupii! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti