tiistai 25. kesäkuuta 2013

Naps, hakusessa maalaisromanttiset potretit

Tapasimme tänään hääkuvaajamme Karinan ja mietimme, millaisia kuvia sitten hääpäivänä oikein otetaan. Ihan jännää, miten onnistumme relaamaan ja poseeraamaan kivasti, kun minun kärsivällisyyteni kameran edessä on pulun luokkaa ja sulho taas ei ylipäätään tykkää olla kuvattavana ja uskoo, ettei onnistu kumminkaan.

Toivottavasti Karina tykkää haasteista! :D


Malleista huolimatta toiveissa olisi maalaisromanttisia kuvia ja melko perinteisiä hääpotretteja. Teijolla ympäristö on niin kaunis, että ainakin tausta tarjoaa kuvaajalle paljon. Ehkä mekin onnistumme vielä irrottelemaan: vahvana palomiehenä sulhanen on valmis nostelemaan minua kuvissa, mutta saas nähdä, suostuuko tämä morsmaikku moiseen!!! Toisaalta sellainen eukonkantoteema voisi olla tosi hauska! ;)

Suunnitelmissamme on, että kuvia otetaan heti vihkimisen jälkeen (jolloin vieraat joutuvat valitettavasti hiukan odottelemaan meitä) ja sitten vielä myöhemmin illasta juhlapaikalla. Jotkut hankkivat kuvia myös valmistautumisesta, kuten meikkauksesta, kampauksen tekemisestä ja pukeutumisesta, mutta minä en halua sellaisia. Haluan poseerata kuvissa vasta sitten, kun olen valmis ja näytän hyvältä :D

Tässä muuten hääkuvaaja Mari Lehtisalon ajatuksia Teijosta kuvauspaikkana. Kannattaa lukaista ja katsella samalla upeat otokset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti