keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Morsiamen ja sulhasen erilaiset näkemykset häistä

Kun aloimme puhua häistä, morsiamen ja sulhasen näkemykset olivat hyvin kaukana toisistaan.

Morsiamen toiveet: pienet häät (noin 30 vierasta, vain lähimmät), rentoa ja epävirallista, luonnon helmassa mökkeilytyyliin, grillausta, hengailua pihalla, saunomista, puheita, skoolailua, onnenkyyneleitä, ei pönötystä, ei kireitä ja kuumia juhlavaatteita, ei leikkejä, ei tanssia, ei ennakkoaskartelua, ei valkoista kolttua, ei hössötystä.

Sulhasen toiveet: perinteiset isot häät (lähes 200 vierasta), komeat puitteet, pöydät notkuu ruokaa, tanssitaan aamuun asti, perinteiset leikit, kuten morsiamenryöstö, juhlavaatteet, ei liikaa puheita. (korjaa, kulta, jos oon väittänyt jotain omiani)

No niin. Ei liene epäselvää, että meidän häidemme järjestelyissä on tehty kompromissi poikineen :D

Samaa mieltä olimme siitä, että vihkiminen on kirkossa.

Seuraavaksi seison tässä kohtaa valkoisessa häämekossa!
Enpä tiennyt sitä vielä kuvanottoaikaan :)

Mitä meille on nyt tulossa: melko perinteiset häät, 90 vierasta (morsiamen mielestä paljon, sulhasen mielestä vähän), hääjuhla ihanassa kartanonnäköisessä hotellissa meren rannalla, mahdollisuus ottaa aurinkoa terassilla, seisova pöytä, ei leikkejä, kolme valssia, juhlavaatteet, valkoinen häämekko, puheita, häät päättyvät klo 24. Hyvin todennäköisesti meillä on myös hössötystä itseni tuntien! :)

Nyt olen oikeastaan aika tyytyväinen, että meille on kuitenkin tulossa "kunnon" häät, eivätkä mitkään grillijuhlat. Grillijuhlia ja mökkibileitä voi järjestää milloin tahansa, mutta häitä vain kerran. Ja kuten ystäväni Elina totesi kuullessaan ajatukseni mökkibileistä: "Eihän se ole YHTÄÄN romanttista!", niin eihän se olekaan.

On siis oikeasti todella mukavaa ja vähän jännittävääkin suunnitella perinteisiä "kunnon" häitä, etenkin kun ne ovat omat. Olin aina uhonnut, etten sellaisia halua ja tässä sitä nyt ollaan järjestämässä niitä ja kaiken kukkuraksi KIRJOITTAMASSA HÄÄBLOGIA, ahahaha! ;) Ihanan ironista, hyvällä tapaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti