maanantai 22. heinäkuuta 2013

Woo, rouva täällä!

Tätää! Tässä sitä nyt ollaan: Bling-bling-ROUVA! <3 Anteeksi pieni blogihiljaisuus, mutta mun piti ehtiä naimisiin ja sitten vähän lomailla sen perään! :)

Hiii! Me mentiin naimisiin!
Kuvaaja: Karina Boissonnier
(kuvia ei saa kopioida!)

Häät oli ihanat! Ne oli juuri sellaiset rennot ja iloiset, mitä toivoinkin. Päivälle sattui loistosää. Itse asiassa Salo oli Suomen helteisin paikka 26,6 asteellaan juuri meidän hääpäivänä 13.7.2013. Hihii, mutta sitähän me tilattiinkin.

Harmi, että unohdettiin tilata hyvät säät myös seuraavalle viikolle, koska meidän häänollausviikko Itä-Suomessa oli hyytävä! Asteita oli noin 10-13 ja sen lisäksi sadetta, pilvistä ja tuulta. Eipä tullut otettua aurinkoa mökin ihanalla pihalla, ei. Kerran sentään käytiin saunasta uimassa. Onneksi mökki oli upea! Mökissä oli sähköt, vesi, suihku ja sisävessa sekä paljon tilaa olla, niin eivät huonot kelitkään kovasti haitanneet.

Suurin uutinen on tässä: EN ITKENYT HÄISSÄ! Siis mitä ihmettä! Niin paljon häiden tunnepitoisuus ja häämusiikki ovat nyyhkyttäneet mua jo etukäteen, että en voi oikein uskoa todeksikaan, etten itkenyt!

Itse asiassa hymyilin koko päivän heti siitä lähtien, kun astuin kirkon ovesta sisään. Sitä ennen jännitin ihan hulluna.

Tulevissa postauksissa käyn läpi häitämme. Sen jälkeen aion kirjoittaa potentiaalisista häämatkasuunnitelmistamme. :)

Tervetuloa lukemaan nyt näin häiden jälkeen, miten kaikki sujui, millaset fiilikset oli ja mitä kaikkea tapahtui päivän aikana!

Terkuin,
Bling-bling-rouva


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti