tiistai 2. heinäkuuta 2013

Paljastuksia

Tasapainoilen blogia kirjoittaessa sen suhteen, että tiedän monien vieraidemmekin lukevan tätä blogia. En voi paljastaa ihan kaikkea jo etukäteen, ettei itse häissä kaikki tuntuisi "jo nähdyltä".

Olisi kiva kertoa menusta, mutta enpä taida. :) Olisi kiva paljastaa kampausvalintani, mutta enpä taida... Olisipa kiva esitellä myös hääpukuni, MUTTA ENPÄ TAIDA! :)

Jaa, mitä ohjelmaa meillä on? No en kerro... :D

Esittelen kuitenkin kaikki ratkaisut blogissani häiden jälkeen. Sitten ei tarvitse enää peitellä mitään.

Jotkut aiheet rajautuvat kokonaan blogini ulkopuolelle, koska en ole pitäytynyt täysin anonyyminä. Olisin mielelläni pohdiskellut täällä myös ongelmapuolia, joita esimerkiksi henkilökemiat tai muut syyt aiheuttavat juhlien järjestämisessä ja niiden kulussa, mutta en kerta kaikkiaan voi. Jokainen hääpari joutuu painimaan tällaistenkin asioiden kanssa, joten tiedätte varmasti, mitä tarkoitan.

Tyydyn ympäripyöreästi sanomaan, että olisin varmasti tehnyt häissäni erilaisia ratkaisuja kuin nyt. Koska en halua loukata tai harmistuttaa ketään, olenkin pääasiassa valinnut oman fiilikseni sijaan sen perinteisen ratkaisun. Näin ei herää kysymyksiä eikä tule kränää. Häiden tarkoitus ei ole aiheuttaa riitoja, vaan juhlistaa yhdessä iloista perhetapahtumaa.

Olen siis valinnut sen tien, että miellytän ennemmin vieraitani ja läheisiämme kuin itseäni. Olen ajatellut, että en nyt kuole, jos jokin asia menee niin tai näin, ehkä vastoin omia toiveitani.

Tärkeämpää on, että kaikilla on hyvä mieli. Silloin myös minulla on hyvä mieli ja päivästä jää kaunis muisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti