maanantai 22. heinäkuuta 2013

Meidän häät 13.7.2013 pähkinänkuoressa



Kirkko: Teijon kirkko (Salossa, Teijon kylässä)





Hääjuhlapaikka: Hotelli Strandvik Kemiönsaarella








Pitopalvelu: Ravintola Ruukin Krouvi Mathildedalista




Sormus: Kohinoorin Natalie



Hääpuku: käytettynä ostettu Bellan olkaimeton, a-linjainen häämekko




Koristelu: vähän sitä sun tätä, ei teemaa, ei teemavärejä








Kakku: Ruukin Krouvin tekemä mansikkakakku



Vieraiden määrä: Kutsuimme 92, paikalle saapui 84.


3 kommenttia:

  1. Heippa taas. Aikaisemminkin kyselin jo tuosta juhlapaikastanne. Voisitkohan antaa jotakin osviittaa mitä sen vuokra on? En ole vielä laittanut viestiä menemään sillä palattiin juuri ulkomaanreissulta. Nyt alkaakin taas kauhea paikkasyyni ja tämä vaikuttaa ehdottomasti yhdeltä hyvältä vaihtoehdolta. Liikkuiko pihapiirissä paljon muita ihmisiä ? Jäikö teillä vieraita yöpymään kyseisessä paikassa ? :)

    Kiitos jos viitsit vastailla.

    VastaaPoista
  2. Vielä sen verran, että onko rakennuksessa minkäänlaista isompaa tilaa missä pystyy tanssimaan ja jotakin ohjelmanumeroita pitämään ? Jos ei niin tarvitsee varmaan vuokrata joku jättiteltta pihalle ;)

    VastaaPoista
  3. Moi Annika!

    Juhlatila koostui kolmesta huoneesta, jotka olivat kuin yhtä lasiseinien ja lasiovien takia. Meillä oli ovet auki. Kaksi huonetta ovat ravintolatilaa ja kolmatta huonetta omistajat kutsuvat saunakabinetiksi. En tiedä, kuinka isoja juhlia suunnittelet, mutta paikka on aika pieni.

    Meillä oli muistaakseni 84 vierasta, seisova pöytä (ei siis pöytiin tarjoilua) ja täyttä oli. Puheita mahtui pitämään ja tanssitilaa oli vain kolmelle parille. Mitä vähemmän vieraita, sitä enemmän tilaa. Pihateltan mahdollisuutta voinee tiedustella. Saunakabinetilla oli erillinen vuokrahinta, mutta se kannattaa kyllä ottaa, jotta ei ole niiiin ahdasta. Paikalla ei liikkunut muita ihmisiä, tosin, jos hotellissa on vieraita, täytyyhän heidän päästä kulkemaan.

    Me yövyimme sviitissä, ja muutamat vieraatkin yöpyi hotellissa. Voin laittaa hinnoista tietoa sulle s-postiin, jos laitat osoitteen. Tarkat tiedot saat toki Strandvikista. Ota kuitenkin huomioon, että ensi kesänä heillä voi olla jo uudet kuviot, esim. oma ravintoloitsija.

    VastaaPoista