torstai 4. heinäkuuta 2013

"Vieläkö olette menossa naimisiin?"

Pappi soitti meille ensikertaa ja kysyi, vieläkö olemme menossa naimisiin. Öö, joooh... Ollaanhan me.

Toivoiko se vapaapäivää? :D

Saimme sovittua, että häitä harjoitellaan Teijon kirkossa päivää ennen h-hetkeä (jänn-jänn). Isäni tulee mukaan harjoitukseen, koska hän saattelee mut alttarille sen neljän askeleen verran. Harjoitus on kuulemma lyhyt, ja sen jälkeen turistaan hetki.

Tänne tie johtaa hyvin pian! Ja tässä sitä sitten heitellään riisiä!

Sain papilta suuresti kaipaamiani vastauksia moniin kysymyksiin. Esimerkiksi olin pohtinut, missä ihmeessä odottelen tilaisuuden alkua niin, että olen piilossa katseilta. Teijon kirkko on superpieni. Onneksi sieltä kuitenkin löytyy kaapin kokoinen sakasti, johon morsian voi sulloutua. Ei sentään tarvitse autossa odotella.

Selvisi myös, että Teijon kirkon edustalla saa heittää riisiä. Vupii!

Ja arvatkaapas mitä? Olemme sittenkin päivän ainoa vihkipari! Mitä ihmettä! (tämä voi myös selittää papin kysymystä...) Nyt hiukan harmittaa, koska meillä on todella myöhäinen vihkiaika ja olisin kyllä aikaistanut sitä, jos olisin tiennyt, että vapaata on. Noh, eipähän enää tarvitse pelätä häiritsevänsä aiempaa vihkimistä. Porukka kuitenkin pörrää pihalla ja autot täyttävät tienreunukset, joten on paljon kätevämpää, että on vain yksi juhlaporukka. Voimme myös rauhassa katsella paikkaa ja potentiaalisia kuvakulmia kuvaajan kanssa. Päivän ainoana vihkiparina olemisessa on paljon hyvää!

Sulho soitti vielä erikseen papille ja sai käydä haluamansa keskustelun papin arvomaailmasta. Loppupäätelmä oli, että pappi soveltuu loistavasti vihkimään meidät. Tuntuu, että hän on juuri oikea mies siihen hommaan! :)

Tilanne on siis hallinnassa! Seuraavaksi pitää rimputella kanttorille. Ja päivät vain vähenevät..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti