tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kauneudenhoitoa ja iho-ongelmien nitistystä

Laihdutusta? Kiinteytystä? Kasvonaamioita?

En ole tehnyt oikein mitään sen suhteen, että näyttäisin hääpäivänä paremmalta. Tuntuu hassulta ajatukselta, että minun pitäisi yhtenä päivänä olla erinäköinen kuin normaalisti. Jos en kelpaa hääpäivänä omana itsenäni, niin milloinkas sitten?

Olen muutenkin sitä mieltä, että jos olisi tarvetta laihduttaa tai kiinteyttää, eikö sitä voisi tehdä ihan arjenkin kunniaksi eikä vain hääpäiväksi?

Tietenkin haluan näyttää hääpäivänä (ja muulloinkin) suht hyvältä. Haluan myös syödä sipsejä ja karkkia ja istua sohvalla. En ole treenannut rimpulakäsivarsiani, enkä ole parantanut toimistotyöntekijän ryhtiäni. En vain ole jaksanut ottaa kauheasti stressiä ulkonäöstäni.

Paitsi yhden asian suhteen.

Kevättalvella sain finnejä ja epäpuhtauksia selkääni, joista jäi laikukkaita arpia. En oikein tiedä, mistä epäpuhtaudet johtuvat, todennäköisesti hormonaalisista jutuista. Laikukas iho ei tosiaankaan ole kaunis katseltava, etenkin kun hääpuku antaa iholle niin paljon näkyvää pinta-alaa. Harmittaa.

Toisaalta mietin, että jos ihoni on sellainen, niin sitten se on. Jos joku vieraista muuttuu sokeaksi nähtyään laikukasta ihoa, se on hänen ongelmansa. Toki voisin harmitella, miksen mennyt naimisiin nuorena ja nättinä tyyliin viisi vuotta sitten, kun ei ollut huolen häivää ihon virheistä, väsyneistä silmistä tai alkavasta pömppämahasta. Mutta silloin Elämäni Mies ei vielä ollut kuvioissa, joten aika turha pohdiskella sitäkään.

Kuukautta ennen häitä aktivoiduin selkätilanteeseen sen verran, että yritin parannella ihoa ottamalla aurinkoa. Harmi vain, että
- olen aina töissä,
- kotona meillä ei ole pihaa, missä ottaa aurinkoa ja
- vapaa-ajalla ei aina ole uimarantakeli.

Olen siis ehtinyt ruskettaa itseäni vasta kolmisen kertaa tänä kesänä. Ylläri, että en ole kauhean ruskea.

Pohdin suihkurusketusta. Toiveissani se voisi kivan värin lisäksi peittää laikukasta ihoa, mutta toisaalta se voi myös korostaa ihon virheitä. Onko kellään kokemusta tästä? Entä sotkeeko suihkurusketus valkoisen hääpuvun? Koska en enää ehdi kokeilemaan suihkurusketusta tai muita poppaskonsteja järkevissä puitteissa ennen häitä, aion olla hääpäivänä ihan "luomuna". Toivottavasti ehdin saamaan sitä perinteistä rusketusta ennen Suurta Päivää, että ylipäätään erotun mekosta.

Haluan kuitenkin antaa yhden vinkin epäpuhtaasta ihosta kärsiville! (en tiedä, auttaako tämä akneen, mutta siis sellaiselle normaali-ihoiselle ihmiselle, jolle välillä tulee finniongelmia) Ja anteeksi mainos, mutta olen ihan tosissani. Ostin pari viikkoa sitten apteekista Elivon Ihoravinne-kapseleita. Ennen tuote kulki nimellä Kirkas iho. Kyseessä on luontaistuote, joka auttaa ihoa parantumaan sisältäpäin ja tuloksia voi odottaa kuukauden päästä. Päätin kokeilla ja minun mielestäni ne toimivat jo nyt! Tuntuu, että selän iho rauhoittui muutamissa päivissä.

Lueskelin tuotteesta nettikeskusteluja ja moni muukin on saanut siitä avun. Suosittelen kokeilemaan. Harmi, etten alkanut hoitaa ihoani jo aikaisemmin, niin näyttäisin varmaan jo ihan priimalta.

Luotan kuitenkin suuresti siihen, että hääpäivänä sädehdin ihan vain siksi, että on hääpäiväni. Siihen en varmastikaan tarvitse ihonkirkastuskapseleita tai muita hokkuspokkuskonsteja :)

PS. Joojoo äiti, meen kyllä taas lenkille, ehkä viikon päästä.

1 kommentti:

  1. Anonyymi18:22

    Juu, kyllä äitsykkä näitä lueskelee. Tosi kiva, että menette sauvakävelemään, ehkä viikon päästä:) Tai uimaan.

    VastaaPoista