keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Askartelutehtaasta päivää!

Vaikka vannoin, että vältän askartelua viimeiseen asti, täällä sitä nyt istutaan olohuoneen lattialla kartongin ja liiman keskellä. :D

Olen tehtaillut nyt noin 50 paikkakorttia, ja vielä pitäisi tehdä melkein toinen samanmoinen määrä. Miten tässä voi mennä näin paljon aikaa, vaikka tekniikkani on laatua leikkaa-liimaa?


Bling-bling-morsian askartelee.

Usein on sellainen mielikuva, että itse askartelemalla säästää, mutta enpä nyt tiedä. Tuhlasin eilen satasen askarteluliikkeeseen!!! Ostimme kyllä samalla riisikorit ja koristetarvikkeita autoon... mutta, kumminkin loppusumma kirpaisi. Pelkkä liimatuubi maksaa 7,50 e... Ehkä valitsin väärän askarteluliikkeen.

Mies hoitaa onneksi auton koristelun ja takaikkunan plakaatin, niin työmäärä vähän jakautuu. Saamme tietää vasta päivää ennen h-hetkeä, tuleeko hääautoksi yksi vanha hieno piili vai huristelemmeko arkisesti minun Toyota Corollallani... :D Olisihan se aika jees, jos auto ei olisi perus-Toitsu. Pysyy ainakin jännitys yllä viimeiseen asti, kun ei yhtään tiedä, kummalla mennään.

Tässä on meidän riisikorit. Tuunasin ne näteiksi :)

Pöytäkoristelussa väriteemana toimii kaunis sillisalaatti. :D Koristelemme juhlapaikan perjantai-iltana, joten vasta sitten näen, onko lopputulos hieno vai vähemmän hieno. Sen verran paljastan, että lisäaskartelua välttääkseni pöytänumeroina saavat toimia mölkyn palikat. Ihan kiva. Niistä tulee sellaista luonnonläheistä tunnelmaa, josta pidän.

Kas, sakset ja Erikeeper kutsuvat jälleen luokseen. Pitää mennä jatkamaan, että tulee valmista. ;)

Sen jälkeen tiedossa on istumajärjestyksen pähkäilyä jajaja.... Vieläkään ei olla soitettu kanttorille! Jaa, miten niin hoidetaan asioita viime tipassa? Nimim. tänään keskiviikko ja lauantaina vihille


PS. Askarteluistani on nähtävillä kuvia postauksessa Hääpäivänä: Juhlat Strandvikissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti