maanantai 27. toukokuuta 2013

Kihlat − jejeje!

Kihlojen etsintä sujui silmät kiiluen. Surffasin hulluna erilaisia sormuksia. En tiennyt yhtään, millaisesta kihlasormuksesta tykkäisin. Tärkeintä mulle oli kuitenkin, että saisin valita sen itse. Onneksi mies jätti valinnan mulle, vaikka suhasinkin sormushulluuden rajamailla.

Kuulemma noin kuuden viikon hulluuden jälkeen itkeä tirautinkin aiheesta, miten me ei IKINÄ saada kihlasormuksia ja miten meillä ei IKINÄ ole varaa niihin. Muistan tilanteen kaukaisesti... ;) Mies lupasi ystävällisesti mainita tapauksesta hääpuheessaan.

RAKASTAN KORUJA. Niitä ei voi koskaan olla liikaa, eihän?? Kihla- ja vihkisormuksessa tärkeintä on, että se kestää aikaa, niin ettei siihen kyllästy kuukauden päästä. Sen pitää olla sellainen, että vielä mummonakin tykkää sitä katsella.

Muita kriteerejä sormukselle ovat laadukkuus, suhteellisen ok käyttömukavuus ja se, että SORMUS ON KAUNEINTA, MITÄ IKINÄ ON NÄHNYT :D

Iskin silmäni Kohinoorin uutuuteen, Natalie-sormukseen, välittömästi. Kallis, mutta KAUNIS. En pystynyt ajattelemaan muuta kuin, että haluan sen vihkisormukseksi. Oli vaikea keskittyä kihlan etsintään, kun tiiraili koko ajan näyttävämpiä vihkisormustyyppisiä ihanuuksia.

Hetken pohdin, että minulla olisi pelkästään vihkisormus, eikä kihlasormusta ollenkaan (säästösyistä), mutta mies ei halunnut hankkia kihlasormusta yksinään ja taisi muutenkin tajuta, että tälle harakalle pitää hommata blingblingiä ;)

Armoton googlailu tuotti tulosta. Valikoin vaihtoehdoiksi nämä:

Tillanderin Vuokko

Ihana Vuokko.

Vuokko on ihana, mutta kun näin sen livenä, tajusin, että kyseessä on juuri sellainen sormus, jota en haluaisi pitää joka päivä. Kukkateema on niin hallitseva, että siihen kyllästyisi jokapäiväisessä käytössä.

Kultajousen timanttileikattu valkokultainen AuMore-kihla

Säihkettä ilman timantteja saa timanttileikkauksella.

Ei paha vaihtoehto! Kuva ei tee tälle oikeutta. Edullinen, tosi kaunis, loistelee kivasti. Olen kuitenkin niin mieltynyt sormuksen pyöreään runkoon, joten flakkarunkoinen ei ole ykkösvaihtoehto. Lisäksi, jos Kohinoorin Nataliesta tulee vihkisormukseni, tämä runko ei sovi sen rinnalle. Miinusta tälle on ulkomaisuus, haluaisin ensisijaisesti kannattaa kotimaista koruteollisuutta.

Kohinoorin Natalie-rivisormus

Natalie 10 x 0,02 w/vs timanteilla.

Alkuun en oikein tiennyt, tykkäänkö tästä sormuksesta tarpeeksi suhteutettuna sen hintaan. Hintaanhan voi toki vaikuttaa timanttien koolla ja timanttien laadulla. Toisaalta sarjaan kuuluva rivari sopisi täydellisesti yksikivisen Natalien pariksi. Runko on juuri oikean mallinen makuuni ja yksikivisen Natalien rinnalle. Livenä tämä rivari näyttää paljon nätimmältä kuin kuvassa!

Andreasenin Milva-rivisormus

Kuvan Milvassa on 7 x 0,10 w/vs timanttia. Itselleni se tulisi paljon pienemmillä kivillä.

Aivan upea yksilö! *rakkautta* Sen voi myös tilata puolipyöreällä rungolla, jotta se sopisi paremmin yksikivisen ja pyöreärunkoisen Natalien rinnalle. Vähän mietityttää sormuksen korkeus. Jos Natalien kiven istutus osuu vähänkin Milvan yläreunaan, vuosien kuluessa istutus voi kulua pahasti ja timantti keikahtaa pois paikoiltaan. Iso riski ilman tarkkoja mittoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti