maanantai 12. elokuuta 2013

Jälkipyykki: Budjetti (kirpaisee)

Hääbudjetti? Sattuu!

Vaikka lähdimme rakentamaan häitämme niin, että ne eivät maksaisi ihan kamalasti - tai ainakaan ihan niin paljon kuin mitä ihmisillä yleensä maksaa, niin.... Juu, ihan saman verran meidän häät maksoivat kuin muillakin. Vaikka yritimme pihistellä siellä täällä, ei auttanut. Uskomatonta! Viimeisimpänä postiluukkuun kolahti lasku pitopalvelusta. Onhan se aika suolainen, vaikka olikin "edullisempi" joihinkin muihin paikkoihin verrattuna.

Me tehtiin muuten sellainen virhe, ettei tajuttu sopia lasten menuille alennusta. Jotenkin sitä oletti, että tietenkin ne on halvemmat. Onneksi vauvat oli sentään vähennetty laskusta kokonaan. Joka tapauksessa pitopalvelusta maksaa mielellään, koska ruokaa riitti kaikille ja se oli hyvää.

Kukkaro keveni, mutta hei:
olihan se nyt sen arvoista, eikö?? :)

Jälkikäteen on turha taivastella summaa, joka saatiin häihin pistettyä. Juhlat oli sen arvoiset, koska ne olivat onnistuneet. (vuosi sitten olin sitä mieltä, että häihin pistettävä summa olisi parempi käyttää matkailuun, eikä juhliin, mutta ONHAN se nyt kiva, että häät on kerran elämässä koettu ja pidetty!)

Nyt toivon, että joku ostaisi mun hääpukuni pois, jotta saisimme edes hiukan omiamme takaisin.

Sen verran budjetti kirpaisee yhä, että häämatka-ajatuksille saa pistää pisteen. Meillä ei ikimaailmassa ole varaa lähteä yhtään mihinkään. Parhaimmillaan päästään Ruotsin-laivalla Tukholmaan ja sielläkään ei kannata nousta maihin. :D Noh, tämä ei ollut yllätys, koska oltiin kyllä laskettu, mitä laskuja on tiedossa. Ei me kumminkaan haluta luopua häämatka-ajatuksesta kokonaan. Jos meidän rahatilanne on vähän parempi vaikka vuoden päästä, voitaisiin kesällä lähteä jonnekin. Vaikka just sinne Kroatiaan, josta unelmoin! <3 Ja jos ihan tarkkoja ollaan, voidaanhan me sittenkin pitää sitä häänollausta Itä-Suomessa meidän häämatkana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti