maanantai 23. syyskuuta 2013

Toinenkin hääpuku myyty ja jäähyväiset blogille

Jei, toinenkin hääpukuni (eli se Kiinasta tilattu) on nyt myyty! Olen tosi iloinen!

Ihanaa, että puku löysi pitäjän ja mun vaatekomerossakin on taas tilaa. ;) Loppujen lopuksi hääpukuni tuli tosi halvaksi, kun sain molemmat pukuni myytyä. Voittoa en sentään tehnyt, enkä pyrkinytkään siihen.

Kuva: Karina Boissonnier.
Ethän kopioi kuvia, kiitos!

Kun tämä viimeinenkin häihin liittyvä homma on nyt hoidettu, häät alkavat todenteolla olla taka-alalla. Samaan hengenvetoon ja näihin sanoihin päätän myös hääblogini.

Neidistä tuli rouva, avioliiton alttarille on nyt purjehdittu ja tahdon on sanottu. Häät sujuivat loistavasti ja päivästä jää todella kaunis muisto!

Tässä tohinassa innostuin bloggaamisesta niin paljon, että tekee mieli perustaa uusi blogi. En vain ole keksinyt, mikä sen aihe olisi. Sitten, kun olen päässyt niin pitkälle, tulen tänne mainostamaan uutta blogiani. :)

Onnea ja suunnittelun iloa kaikille tuleville morsmaikuille! <3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:24

    Hei bling-bling-morsian! Kiitos mahtavasta hääblogista!! Eksyin tänne morsiuskimppukuvasi kautta. Googlasin kimppuja, koska minulla ei ollut aavistustakaan, millaisen kimpun haluaisin (olen siis menossa naimisiin ensi kesänä, yllätys, yllätys..). Sinun kimppuusi osui silmiini, koska.. Se on täydellinen! Kaunein koskaan näkemäni kukka-asetelma! :) Kukkakimppupostauksesta siirryin lukemaan muita postauksiasi.. Ja luin samantien koko blogin läpi! Huomaa, että kirjoitat työksesi lehtijuttuja. Tekstisi ovat juuri sopivan pituisia ja niissä on se olennainen kerrottu. Kiitos oivaltavista huomioista ja ideoista! Säästin paljon suunnitteluaikaa sinun ansiostasi. (En ollut lukenut yhtään hääblogia ennen tätä..) Toivottavasti palaat fiilistelemään häitäsi tämän blogin kautta ja näet viestini. Toivota minulle onnea, se on menoa kesällä, iik.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tooosi paljon kauniista sanoistasi ja siitä, että jätit kommentin! Tulipa hyvä mieli! :) Aika uskomatonta, että olet jaksanut lukea koko blogin, hehe :D

      Onnea ihan mielettömästi tulevalle morsmaikulle ja ensi kesän häillesi! Kesä tuleekin jo tuota pikaa. PS. Jos askartelet jotain häihin, älä askartele viimeisellä viikolla, *vinkvink*, tässä vanhan morsmaikun viisaus ;D

      Poista