keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Koristekiemuroita ja paikkalappuja

Paljon monenlaisia ajatuksia koristelun suhteen, mutta ei yhtään päätöstä.

Olemme pyöritelleet koristelun suhteen ainakin seuraavanlaisia teemoja:

  • Meri. Esim. pienoiskokoisia veneitä, kaisloja, kiviä ja sinistä.
  • Kivi-tuikut. Eli pöydät koristeltaisiin eri värisillä Iittalan Kivi-tuikuilla (joita RAKASTAN by the way ja joita löytyy meikäläiskältä aika monta)
  • Suomen luonto. Koivun oksia, kiviä, luonnonkukkia.
  • Ei minkäänlaista teemaa. Pöytiin kynttilät, paikkakortit ja pari kukkamaljakkoa.


Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että meille ei tule minkäänlaista teemaa, vaan ammennamme ideoita vähän noista kaikista.

Suunnitelmissa on askarrella hyyyvin simppelit paikkakortit jonkin värisestä kartongista (ei pysty päättämään: harkinnassa on ollut jo sininen, turkoosi, valkoinen, luonnonvalkoinen, musta, hopeinen, punainen, ruskea, vihreä ja liila, hahaha).

Niiden kaveriksi askarrellaan jonkinnäköiset ohjelmat. Hmm, huomaattehan, miten yksityiskohtaiset suunnitelmat meillä on? ;) Itse olisin toteuttanut ohjelmat ihan vain niillä Ikean seisovilla kehyksillä, joita kaikilla on, mutta sulho taas kallistuu kartongista taitellun kolmisivuisen ohjelman suuntaan. Ehkäpä siis sellaiset.



Kun kävimme juhlapaikalla, tajusin, että keskenään eri väriset Iittalan Kivi-tuikut eivät lainkaan pääse oikeuksiinsa siellä. Juhlapaikka on itsessään jo tosi kaunis, eikä sinne sovi värien sillisalaatti. On siis paras valita vain joitakin värejä ja pelata niillä. Käytännössä tämä tietenkin tarkoittaa tuikkuja, joita minulla sattuu olemaan kaikista eniten, kuten mattakirkkaita.

Näiden muutamien tuikkujen kaveriksi tulee kirkkaita maljakoita, joissa jokaisessa on muutama kukka. Eikös tämä jo riitä koristeluksi?

Olen kuukkeloinut tosi kivannäköisiä paikkakortteja, kyllä jotkut osaa! Joku ilta täytyy rykäistä ja pitää pienet askartelutalkoot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti